+373 69034512

Dacă natura te-a înzestrat cu o pereche de sprîncene rare și nedefinite există întotdeauna machiaj care te ajută să le dai formă și grosimea potrivită.
Sprîncenele frumos arcuite și accentuate au fost mereu actuale. Ne străduim să aplicăm nuanțe naturale ce pun în evidență trăsături estetice a feții.
Cea mai accesibilă metodă este cea a fardului.
Dacă sprîncenele  tale au o formă nu tocmai perfectă și nu ești mulțumită nici de densitatea lor,  apelează la setul Trusă pentru sprîncene cu ceară ce oferă machiaj perfect.

Trusa compactă îți pune la dispoziție tot de ce ai nevoie, pentru a obține sprîncene perfect definite, cu finisare naturală. Conține 2 nuanțe de fard pentru sprîncene, ceară pentru fixare și 2 aplicatoare.


Acest set a mulțumit clientele noastre pentru faptul ca are două nuanțe mate ce nu dau luciu sprîncenelor și aspect  gen păpușă. Plus ceara ce ordonează și așează perfect sprîncene.
Trusa de sprîncene oferă:
– naturalețe,
– feminitate,
– rezistență,
– prospețime ,
– accentuarea fireasca a sprîncenelor,
– desime și desigur îngrijire pe tot parcursul zilei și chiar a nopții.

Setul este fabricat în UE.

Părerea clientelor noasre despre Trusă de sprîncene:

Mariana, or. Chișinău
Sunt foarte mulțumită de acestă Trusă pentru sprîncene. Chiar mă gindeam la un tatuaj dar bine că am dat de acest set pe net, îl ador.

Elena, or. Chișinău
Trusa dispune de  o combinație perfectă. Sunt stilist și o folosesc la machiaj profesional, toate clientele rămîn foarte mulțumite și desigur o folosesc și la machiaj personal deja de mai mulți ani.