+373 69034512

Această coafură de mireasă se potrivește pentru posesoare tunsorii lungi sau medii.

Acum se poartă cocuri lejere, care de la prima vedere trezesc impresia că a fost făcut în grabă. Asemenea coafură de mireasă îți va oferi un aspect natural și îți va prinde de minune.

Accesorii originale – diademe, ștrasuri, pietre sunt la modă încă din anii 2000, aceasta înseamnă ca poți alege niște accesorii originale, ceea va garanta o coafură de nota zece, în cea mai importantă zi din viața ta.

Este destul de simplă în executare. În total sunt 5 etape.

 

Etapa 1

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-1

Etapa 2

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-2

Etapa 3

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-3

Etapa 4

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-4

Etapa 5

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-5

 

Ce produse ar trebui să folosești pentru a crea o coafură de mireasă perfectă?

Fixativ Hair X Maxim

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-fixativ

Cu ajutorul Fixativul HairX Supreme Hold conține keratină și va asigură coafurii tale protecţie 48 ore, conferind părului elasticitate pentru mişcari naturale, strălucire şi o atingere mătăsoasă. Astfel ve-i putea să te disrezi la maxim, fără să ai grijă de felul cum arată coafura ta. Formulă nelipicioasă nu încarcă părul. Nivel de fixare maxim.

 

Spumă de coafare pentru păr ondulat HairX

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-spuma

Defineşte buclele cu spuma de coafare ultra eficientă ce conferă onduleurilor formă şi rezistenţă 48 ore, acţionează împotriva electrizării părului. Asigură coafurii un aspect natural, rezistă în condiţii de umiditate, fără să devină rigidă sau lipicioasă. Conţine keratină pentru a proteja, fortifia şi netezi părul. Nivel de fixare 4.

Propun atenției tale și alte variante de coafuri top în 2016

oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-3 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-4 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-6 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-7 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-2 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-1 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-8 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contactform