+373 69034512

TE-AU ROS PANTOFII? ACUM POȚI SCĂPA DE RĂNI ȘI BĂTĂTURI!

CEA MAI EFICIENTĂ SOLUȚIA PE PIAȚA REPUBLICII MOLDOVA ESTE Spray de protecţie pentru tălpi împotriva frecării de încălţăminte Feet Up Advanced by Oriflame

Bucuria unor pantofi noi se poate transforma în chin din prima zi în care îi încalți. Bătăturile apar mai des la încălțarea pantofilor noi, iar vara aceastea mai sunt cauzate și de temperaturile ridicate.

Durerile și rănile pot fi prevenite complet cu ajutorul Spray-ului de protecţie pentru tălpi împotriva frecării de încălţăminte Feet Up Advanced by Oriflame. Cum funcționează?

– pătrunde în piele și absoarbe umiditatea în exces, conferind rezistenţă la frecarea de încălţăminte;

– se răspândeşte uşor şi oferă pielii o senzaţie mătăsoasă de alunecare, nu este lipicios şi nu lăsa urme;

– asigură o protecţie împotriva transpiraţiei şi frecării de încălţăminte.

Contine: fibre de caşmir, silicon volatil, talc, cupru care netezeşte şi redă supleţea, zinc – calmează, magneziu – protejează şi catifelează, fier – repară şi purifică.

Spray are 100 ml și este predispus pentru 2 luni de utilizare zilnică.

Mod de utilizare: Pulverizează uniform pe zonele expuse: tălpi şi degete.

Părerile clienților:

Tatiana, Orhei, 24 ani

“Sunt din grupa celor care au răni de la încălțăminte, nici ciorapul nu m-a ajutat! Mulțumesc unei prietene care mi-a cadonat acest spray, nu mă mai despart de el, m-a ajutat enorm, îl port mereu cu mine.”

Elena, Chișinău, 37 ani

“ Eu la fel pățeam, îmi venea să plîng când trebuia să mă încalț, mi se făceau tocmai bășici, acum nu mai am această problemă, Spray-ul își face efectul rapid, stropești și gata.”