+373 69034512

AVEȚI PĂRUL GRAS, DAR NU-L PUTEȚI SPĂLA?

Este o soluţie rapidă şi simplă prin care putem aranja aspectul podoabei capilare, fără să trecem prin procesul spălării şi uscării părului.

Șamponul uscat Hair X by Oriflame absoarbe sebumul și uleiurile, oferă aspectul proaspăt al părului, dar nu îl curăță așa cum face spălarea normală.

În cazul în care părul tău se îngrașă prea repede sau pentru a înlocui o spălare dacă obișnuiești să faci asta zilnic, sau ca o modalitate de a-ți reîmprospăta șuvițele după o zi de muncă, înainte să ieși în oraș seara, folosește șamponul uscat Hair X by Oriflame. Același lucru este valabil și în cazul în care după ora de sport de la sală trebuie să ieși în oraș în scurt timp, iar părul și-a pierdut din volum datorită sebumului și transpirației. Pe lângă absorbirea uleiurilor, șamponul uscat schimăa ușor textura părului, făcându-l să arate sănătos și cu volum.

Pentru a ne bucura la maxim de întreaga ingeniozitate a şamponului uscat Hair X by Oriflame, trebuie doar să îl folosim corespunzător, urmând îndeaproape paşii recomandaţi.

Şamponul uscat echilibrant HairX Oriflame, creat pe baza Sistemului Normalising, reduce instantaneu aspectul de păr gras. Şamponul are instrucţiuni foarte clare de folosire:

  • se agită flaconul foarte bine, după care se pulverizează la rădăcina părului de la o distanţă de aproximativ 30 de centimetri (cu mâna flexată foarte puţin);
  • îl lăsăm un pic să acţioneze, după care masăm scalpul folosindu-ne doar de vârful degetelor, până dispar toate particulele de şampon uscat de pe păr şi scalp
  • pieptănăm părul (nu şi pe cel ondulat) și coafăm în mod normal.

Șamponul Hair X by Oriflame trebuie folosit doar între spălări sau pentru a micșora frecvența utilizării acestora.

Părerile clienților:
Cristina, Bălți, 28 ani

“Știu cum e! Șamponul ăsta mă scoate din încurcătură pentru că firului de păr chiar nu-i place să fie spălat foarte des. Iar principalul avantaj al acestui șampon e că nu lasă puncte albe pe păr. ”

Margareta, Ialoveni, 33 ani
“Mă bucur că am descoperit acest produs. Primește un mare da din partea mea și cu siguranță îl voi mai cumpăra. Este salvatorul meu după o oră la sală.”