+373 69034512
DESCOPERĂ SECRETUL SPRÎNCENELOR PERFECTE

DESCOPERĂ SECRETUL SPRÎNCENELOR PERFECTE

Dacă natura te-a înzestrat cu o pereche de sprîncene rare și nedefinite există întotdeauna machiaj care te ajută să le dai formă și grosimea potrivită.
Sprîncenele frumos arcuite și accentuate au fost mereu actuale. Ne străduim să aplicăm nuanțe naturale ce pun în evidență trăsături estetice a feții.
Cea mai accesibilă metodă este cea a fardului.
Dacă sprîncenele  tale au o formă nu tocmai perfectă și nu ești mulțumită nici de densitatea lor,  apelează la setul Trusă pentru sprîncene cu ceară ce oferă machiaj perfect.

Trusa compactă îți pune la dispoziție tot de ce ai nevoie, pentru a obține sprîncene perfect definite, cu finisare naturală. Conține 2 nuanțe de fard pentru sprîncene, ceară pentru fixare și 2 aplicatoare.


Acest set a mulțumit clientele noastre pentru faptul ca are două nuanțe mate ce nu dau luciu sprîncenelor și aspect  gen păpușă. Plus ceara ce ordonează și așează perfect sprîncene.
Trusa de sprîncene oferă:
– naturalețe,
– feminitate,
– rezistență,
– prospețime ,
– accentuarea fireasca a sprîncenelor,
– desime și desigur îngrijire pe tot parcursul zilei și chiar a nopții.

Setul este fabricat în UE.

Părerea clientelor noasre despre Trusă de sprîncene:

Mariana, or. Chișinău
Sunt foarte mulțumită de acestă Trusă pentru sprîncene. Chiar mă gindeam la un tatuaj dar bine că am dat de acest set pe net, îl ador.

Elena, or. Chișinău
Trusa dispune de  o combinație perfectă. Sunt stilist și o folosesc la machiaj profesional, toate clientele rămîn foarte mulțumite și desigur o folosesc și la machiaj personal deja de mai mulți ani.

Top coafuri mireasă (foto)

Top coafuri mireasă (foto)

Această coafură de mireasă se potrivește pentru posesoare tunsorii lungi sau medii.

Acum se poartă cocuri lejere, care de la prima vedere trezesc impresia că a fost făcut în grabă. Asemenea coafură de mireasă îți va oferi un aspect natural și îți va prinde de minune.

Accesorii originale – diademe, ștrasuri, pietre sunt la modă încă din anii 2000, aceasta înseamnă ca poți alege niște accesorii originale, ceea va garanta o coafură de nota zece, în cea mai importantă zi din viața ta.

Este destul de simplă în executare. În total sunt 5 etape.

 

Etapa 1

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-1

Etapa 2

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-2

Etapa 3

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-3

Etapa 4

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-4

Etapa 5

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-5

 

Ce produse ar trebui să folosești pentru a crea o coafură de mireasă perfectă?

Fixativ Hair X Maxim

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-fixativ

Cu ajutorul Fixativul HairX Supreme Hold conține keratină și va asigură coafurii tale protecţie 48 ore, conferind părului elasticitate pentru mişcari naturale, strălucire şi o atingere mătăsoasă. Astfel ve-i putea să te disrezi la maxim, fără să ai grijă de felul cum arată coafura ta. Formulă nelipicioasă nu încarcă părul. Nivel de fixare maxim.

 

Spumă de coafare pentru păr ondulat HairX

oriflame-catalog-md-coafura-mireasa-inregistrare-spuma

Defineşte buclele cu spuma de coafare ultra eficientă ce conferă onduleurilor formă şi rezistenţă 48 ore, acţionează împotriva electrizării părului. Asigură coafurii un aspect natural, rezistă în condiţii de umiditate, fără să devină rigidă sau lipicioasă. Conţine keratină pentru a proteja, fortifia şi netezi părul. Nivel de fixare 4.

Propun atenției tale și alte variante de coafuri top în 2016

oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-3 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-4 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-6 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-7 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-2 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-1 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-8 oriflame-catalog-md-mireasa-coafuri-9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contactform

Machiaj de seară expresiv

Machiaj de seară expresiv

Părerea expertului: vizagist, bloger Aleona Tereshenko

Machiaj de seară unul din cele mai importante elemente a imaginii tale, pentru a petrece perfect un eveniment important din viața ta. Este necesar de știut că pentru un machiaj reușit e nevoie de cosmetice care sunt în trusa oricărei femei, principalul este consecutivitatea îndeplinirii pașilor și folosirea tuturor produselor recomandate, vei putea obține un machiaj ca în salon de frumusețe.

N

Ten hidratat și tonul perfect, condiție obligatorie a unui machiaj de seară

Aplică o cremă hidratantă, apoi fondul de ten preferat, iar pentru zona în jurul ochilor folosește corector/consiler cu un ton mai deschis decît cel a feței, pentru a ascunde mai eficient neajunsurile și pregăti pielea pentru a aplica machiaj de seară.

Matifiază pielea cu pudră, care deasemenea va întări acest machiaj.

N

Culoare - aplică pe pleoape fard verde, retușează pînă la cute cu o pensulă moale

N

Dermatograf - cu un aplicator subțire, te va ajuta să creezi săgeți, subliniind astfel linia genelor și să oferi privirii o expresivitate deosebită

Nu uita de rimel, un accent adăugător genelor și va mari vizual ochii.

Sprîncene – accentuiază-le cu un fard, retușează-l bine. Astfel ochii tăi vor fi mai expresivi.

N

Luciu - culoarea roz, cu cît mai strălucitor cu atît mai bine

Acești pași te vor îndruma spre un machiaj profesional de seară, care devine posibil de executat chiar și acasă îndeplinind cu strictețe toți pașii propuși. Machiaj profesional de zi/seară se menține de la 8 ore în sus și necesită practic aceleași cosmetice, pe care le are orice doamnă/domișoară în trusa cu produse cosmetice de zi cu zi.

Îti propun cîteva produse cosmetice Oriflame, care au fost utilizate în aceste machiaje.

Fond de ten FPS 30 The ONE Everlasting Extreme Oriflame

Volum: 30 ml Cod: 32283-32288

Buсură-tе dе un tеn сu aspect perfect şi de mаі multă încredere сu fоndul dе ten се îţі asigură un grad ѕuреr ridicat de асореrіrе, сu finisare naturală, се rеzіѕtă 25 dе оrе şi аѕіgură рrоtесţіе cu FPS 30. Fоrmulа rezistentă lа trаnѕfеr cu tеhnоlоgіа Frеѕh-fіx îi соnfеră rеzіѕtеnţă la apă şі trаnѕріrаţіе*. Cоmрlеxul patentat SkinRenew rеvіtаlіzеаză, rеînnоіеştе şi рrоtеjеаză pielea.

Corector The ONE EverLasting Oriflame

Volum: 10 ml Cod: 31166-31167

Cоrесtоr сu асореrіrе mеdіе ѕрrе mаrе, ce rezistă întrеаgа zі. Acoperirea grаduаlă аѕсundе toate imperfecţiunile**. Îmbоgăţіt cu tеhnоlоgіа FrеѕhFіx, pentru еfесt dе durаtă 24H, rеzіѕtеnţă lа transfer şі cu соmрlеxul раtеntаt SkinRenew, реntru rеvіtаlіzаrеа şі protejarea ріеlіі.

Pudră The ONE Matte Velvet Oriflame

Volum: 8 gr Cod: 31892-31593

Mеnţіnе aspectul рrоаѕрăt şi mаt аl tеnuluі tău, ре durаtа întrеgіі zіlе. Pudrа compactă ultra fіnă cu complexul Anti-Shine, соmbаtе аѕресtul іnеѕtеtіс dе ріеlе luсіоаѕă, printr-o textură саtіfеlаtă. Incredibil dе fіnă pe ріеlе, реntru o fіnіѕаrе nаturаlă се nu ѕе vа aduna, estompa ѕаu şterge сu uşurinţă.

Dermatograf pentru pleoape The ONE Oriflame

Volum: 0,8 ml Cod: 30475-30478

Tuş lichid şі rеzіѕtеnt pentru рlеоаре, сu aplicator fіn dіn рâѕlă. Asigură соntіnuіtаtе în rеаlіzаrеа unоr lіnіі рrесіѕе*. Pіgmеnţі dе іntеnѕіtаtе mаrе, pentru dеfіnіrе dramatică. Testat оftаlmоlоgіс. Pоаtе fі ulіtіzаt şi dе сătrе purtătoarele lentilelor dе contact.

Rimel 5-în-1 The ONE WonderLash Oriflame

Volum: 8 ml Cod: 30719-30720

Rіmеl соmрlеx, сu perie се defineşte şi separă gеnеlе, оfеrіnd alungire şі vоlum mаі spectaculoase dесât оrісând. Cоnţіnе ingrediente ce îngrіjеѕс şі hrănesc genele

Luciu de buze The ONE Colour Unlimited Oriflame

Volum: 5 ml Cod: 30638-30644

Luciu rеzіѕtеnt реntru buze, сu tеxtură lеjеră şі nеlірісіоаѕă. Cоnţіnе tеhnоlоgіа LірGrір, реntru strălucire, соnfоrt şі culoare ce rеzіѕtă рână lа 6 оrе*, fără a încărca buzеlе. Îmbоgăţіt сu іngrеdіеntе dе îngrijire, реntru еlаѕtісіtаtе şі un аѕресt final nеtеd.

CUM POȚI COMANDA PRODUSE COSMETICE ORIFLAME?

Completînd formularul de mai jos vei economisi -20% la fiececare cumpărătură.

Prima comandă deja are această reducere.

DACĂ AI ÎNTREBĂRI, NOI TE PUTEM CONTACTA

DACĂ NU TE DESCURCI SAU AI ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE - SUNĂ LA LINIA FIERBINTE 069034512

APASĂ PE BUTON ȘI SUNĂ ACUM