+373 69034512
CUM SĂ SCAPI RAPID DE CELULITĂ! EXPERIANȚA MEA!

CUM SĂ SCAPI RAPID DE CELULITĂ! EXPERIANȚA MEA!

Bună! Mă numesc Ana Ciobanu, am 27 ani, sunt din Chișinău. Azi vom încerca să descoperim împreună, ce este celulită ? Cum să scapi rapid și eficient de celulită?  Care produse te pot ajuta? Acestea dar și alte subiecte legate de celulită sunt unele dintre cele mai accesate.

Ce este  celulită?

Celulită pentru mine era un coșmar. Se referă la depunerile de grasime sub piele, cu un aspect exterior neregulat. Se întîlnește mai des la femei decît la barbați, 90% dintre acestea au celulită pe coapse, abdomen și fese.

Factorii care sporesc formarea de celulită sunt:

-metabolism scazut;

-schimbări hormonale;

-diete necorespunzatoare;

-deshidratarea;

-procentul mare de grăsime corporală.

Cum sa scapi rapid si eficient de celulită?

Încearcă să iți schimbi stilul de viata. Cum?

Începe cu o alimentatie echilibrată si corectă, sport, hidratează-ți corpul, mergi la fitness. Pentru un efect mai sporit iți recomand doua produse care din propria experienta am observat că fac  minuni, da, da nu exagerez , am ramas placut surprinsa sa vad efectul lor. Este vorba de 2 produse cosmetice magice.

Gel anticelulitic super eficient, cu aplicator cu bilă pentru masaj, ce oprește  celulita, netezind pielea cu aspect de “coajă de portocală”. Est îmbogăţit cu complexul patentat CelluSmooth, stimulează arderea grăsimii, îmbunătăţind totodată microcirculaţia sanguină, pentru o piele cu aspect mai neted şi mai tonifiat. Pentru toate tipurile de piele. Se recomandă să se aplice pe timp de zi.

oriflame-moldova-catalog-md-celulita-1

Loţiune de corp, conferă pielii un aspect vizibil mai ferm şi mai tonifiat. Îmbogăţită cu complexul patentat BodyShape, stimulează sinteza colagenului şi a elastinei, pentru îmbunătăţirea fermităţii, texturii şi elasticităţii pielii. Pentru toate tipurile de piele. Se recomandă să se aplice pe timp de noapte.

oriflame-moldova-catalog-md-celulita-3

Acesta este rezultatul meu azi? Miine poate fi al tău!

oriflame-moldova-catalog-md-celulita-4

Prin acest sait, am avut posibilitatea de acasă online, să-mi fac comandă și să o primesc chiar acasă.

contactform

ATENȚIE ! Diete de slăbit ! Care lucrează 100%

ATENȚIE ! Diete de slăbit ! Care lucrează 100%

Rețete de slabit, diete de slabit, este unul din cele mai populare subiecte, cum so facem eficient?

Pastile de slăbit? Sunt oare acestea capabile să ofere rezultat și cît de inofensiv va fi pentru sănătate.

N

Cum să slăbești rapid?

N

Ce perioadă se va menține rezultatul?

N

Plusuri/minusuri pentru sănătate?

Diete de slăbit sunt enorm de multe, 90% din ele acționează grav asupra sănătate și stilul tău de viață. Dece? Oricare din diete de slăbit presupun dezicerea de multe produse de care are strictă nevoie corpul nostru, pentru a funcționa, de exemplu produse bogate în grăsimi mai mari de 5% (chefir, brînză, smîntînă, unt), nuci, pește gras – au multe calorii.

Dezicerea de produsele bogate în grăsimi, duce la disfunții în sistemul reproductiv, la baza hormonilor stau grasimile, 80% din creer sunt grăsimi, dacă ele sunt insuficiente apar în sistemul nervos.

Pastile de slăbit? Cum ele funționează?

De obicei modelul lor de funcționare este următor: rapid ele deshidratează corpul nostru, astfel timp de o săptămînă se poate de slăbit cu 4-5 kg, iar în 2-3 săptămîni 6-7 kg, însă rinichii încep să funcționeze doar la 50% și vă alegeți cu o întoxicare, ceea ce aduce la spitalizare, iar pe viitor pietre în rinichi.

Burchak Gomush magistru în alimentație sănătoasă din Suedia

Cum să slăbești rapid și să menții rezultatul, fără efect negativ asupra sănătății?

Încearcă să schimbi încetul cu încetul stilul tău de alimentăție. Cum?

Îti propun Diete sănatoase! Adori dulciurile, încearcă să schimbi bomboane pe fructe uscate fără zahăr, curmale, stafide. Ele sunt foarte dulci însă nu ridică brusc nivelul de insulină, astfel mențin nivelul de saț mult timp. 100 gr de fructe uscate au în jumatate calorii decît 100gr de bomboane.

Nuci, semințe în loc de biscuiți, oferă starea de saț pe 60-90 min. 50gr de nuci oferă 50% din doza zilnică de proteine, stabilizează insulina.

În loc de faina de grîu utilizează cea de păpușoi, ea nu conține gluten și nu contribuie la slăbit.

Așa deprinderi o să te aducă la minus 4-5 kg în 1-2 luni, plus beneficii pentru sănătate ca, profilația bolilor – diabet gr 2, altzgheimer, insufuciență imunitară, disfuncții reproductive, depresie

Coctail Wellness by Oriflame

Volum: 379gr Cod: 15447

Shake Natural Balance este dulce, dar nu conține zahăr, bogat în proteine, Omega 3, 100% natural, cu adaos, respectiv și gust de căpșună, cacao, vanilie. Reduce pofta de dulce, oferă energie. Potriivit ideal ca gustare între mese. Cost 18 lei porția. Caută în catalog Oriflame md

O guѕtаrе sănătoasă, bоgаtă în рrоtеіnе, fіbrе, acizi graşi оmеgа 3 şі 6, сu іndісе glісеmіс rеduѕ. Ingrеdіеntеlе nаturаlе oferă nutriţia optimă şi satisfac foamea şі pofta dе dulсе. Fоrmulă раtеntаtă.

Supa Wellness by Oriflame

Volum: 420gr Cod: 28583

Supă Natural Balance cu gust de roșii și spanac. Bogat în proteine, Omega 3, 100% natural, oferă energie, potriivit ideal ca gustare între mese sau ca prînz. Cost 18 lei porția. Caută în catalog Oriflame md.

Suрă dеlісіоаѕă, sănătoasă şi 100% nаturаlă, се соnţіnе trеі ѕurѕе de рrоtеіnе esenţiale реntru o nutriţie optimă şi o senzaţie dе ѕаţіеtаtе. Rеţеtă сu соnţіnut ѕсăzut de grăsimi şі ulei ѕănătоѕ din ѕеmіnţе dе rapiţă. Nu еѕtе un supliment аlіmеntаr bіоlоgіс асtіv. Inѕtruсţіunі: ѕе pun două lіngurі сu vârf dе рudră (28 g ѕаu 0.5 dl) în 220 ml dе арă fіеrbіntе (fіаrtă) şі ѕе аmеѕtесă рână la omogenizare. Cоnţіnе 21 dе роrţіі. Disponibilă în dоuă variante.

CUM POȚI COMANDA PRODUSE WELLNESS ORIFLAME?

Completînd formularul de mai jos vei economisi -20% la fiececare cumpărătură.

Prima comandă deja are această reducere.

DACĂ AI ÎNTREBĂRI, NOI TE PUTEM CONTACTA

DACĂ NU TE DESCURCI SAU AI ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE - SUNĂ LA LINIA FIERBINTE 069034512

APASĂ PE BUTON ȘI SUNĂ ACUM