+373 69034512

Bună! Mă numesc Ana Ciobanu, am 27 ani, sunt din Chișinău. Azi vom încerca să descoperim împreună, ce este celulită ? Cum să scapi rapid și eficient de celulită?  Care produse te pot ajuta? Acestea dar și alte subiecte legate de celulită sunt unele dintre cele mai accesate.

Ce este  celulită?

Celulită pentru mine era un coșmar. Se referă la depunerile de grasime sub piele, cu un aspect exterior neregulat. Se întîlnește mai des la femei decît la barbați, 90% dintre acestea au celulită pe coapse, abdomen și fese.

Factorii care sporesc formarea de celulită sunt:

-metabolism scazut;

-schimbări hormonale;

-diete necorespunzatoare;

-deshidratarea;

-procentul mare de grăsime corporală.

Cum sa scapi rapid si eficient de celulită?

Încearcă să iți schimbi stilul de viata. Cum?

Începe cu o alimentatie echilibrată si corectă, sport, hidratează-ți corpul, mergi la fitness. Pentru un efect mai sporit iți recomand doua produse care din propria experienta am observat că fac  minuni, da, da nu exagerez , am ramas placut surprinsa sa vad efectul lor. Este vorba de 2 produse cosmetice magice.

Gel anticelulitic super eficient, cu aplicator cu bilă pentru masaj, ce oprește  celulita, netezind pielea cu aspect de “coajă de portocală”. Est îmbogăţit cu complexul patentat CelluSmooth, stimulează arderea grăsimii, îmbunătăţind totodată microcirculaţia sanguină, pentru o piele cu aspect mai neted şi mai tonifiat. Pentru toate tipurile de piele. Se recomandă să se aplice pe timp de zi.

oriflame-moldova-catalog-md-celulita-1

Loţiune de corp, conferă pielii un aspect vizibil mai ferm şi mai tonifiat. Îmbogăţită cu complexul patentat BodyShape, stimulează sinteza colagenului şi a elastinei, pentru îmbunătăţirea fermităţii, texturii şi elasticităţii pielii. Pentru toate tipurile de piele. Se recomandă să se aplice pe timp de noapte.

oriflame-moldova-catalog-md-celulita-3

Acesta este rezultatul meu azi? Miine poate fi al tău!

oriflame-moldova-catalog-md-celulita-4

Prin acest sait, am avut posibilitatea de acasă online, să-mi fac comandă și să o primesc chiar acasă.

contactform