+373 69034512

La majoritatea oamenilor, apar puncte negre pe față. Desigur prezenta neplacuta a acestor puncte negre implica un impediment de a arăta perfect și la aplicarea machiajului. Ca sa rezolvi aceasta problemă temporar, este posibil, adresîndu-te la cosmetolog, dar se poate și de sine stătător, astfel vei economisi și vei obține rezultat pentru totdeauna.

Motivele de la ce apar puncte negre pe față, pot fi cîteva. Primul motiv – este îngrijirea incorectă a pielii și anume curățare insuficientă.

Zilnic pielea ta se reînoiește și mii de celule moarte trebuiesc înlăturați, de altfel amestecîndu-se cu sebum, formează puncte negre. De aceea este foarte important sa curați fața în fiecare dimineață și  în fiecare seara înainte de somn, cu gel pentru curațirea feței sau cu lăptișor.

La fel pentru prevenirea a puncte negre, este obligatoriu ca macar 1-2 ori pe saptamînă să se curațe adăugător fața de impurități și toxine dăunătoare, folosind scrub-piling pentru față.

De ce piling pentru față? El curată porii în profunzime, micșorîndu-i, stimulează regenererea pielii fără so erite. În special scrub- piling se potrivește pentru cei pielea cărora este predispusă să se înroșească, irite, coșuri sau îngrijire anti-îmbatrînire. Deoarece cu vîrsta pielea se face mai subțire și necesită o ingrijire mai speciala.

Eliminarea sebumului – este procesul permanent. Însă, dumneavoastră întotdeauna ve-ți putea avea o piele curata si sănătoasă, dacă ve-ți îngriji corect.

Vă propunem produs unical și  patentat scrub-piling Nov Age.

Scrub-piling pentru față Nov Age – are efect profund, este conceput de cercetătorii  suedezi, dupa o formulă patentată, cu elemente de curățire în profunzime,bazat pe acid lactic, ulei de copac de unt, care foarte atent înlătură pielea moartă, curăță de impurități, rămășițe de machiaj și luciu în plus.

oriflame-catalog-md-scrub-1

De ce anume Scrub-piling Now Age?

-Imediat îi oferă pielii un aspect lucios, netedă, proaspătă și hidratată.

-Îmbunătățește aspectul și structura pielii.

-Stimulează regenerarea celulelor pielii.

-Micșorează porii dacă se utilizează regulat și scapă de puncte negre.

-Pregatește pielea pentru aplicarea machiajului.

-Are o aroma fina și plăcută.

-Recomandat pentru toate vîrstele.

oriflame-catalog-md-scrub-3

Părerea clienților noștri.

Natalia Meruță, 28 ani

După aplicarea la scrub, am simțit cît de moale și netedă a devenit pielea mea. Imaginea care am văzut-o în oglindă, m-a bucurat enorm. Pielea bine hidratată mă bucură cu un aspect sănătos, fără iritații. Sunt îndrăgostită de scrub și mă folosesc de el în fiecare zi. După o lună de folosire regulată , am observat ca puncte negre au început sa dispară văzînd cu ochii, rezultatul m-a bucurat foarte mult. Un scrub obișnuit de care mă foloseam nu avea astfel de efect .

Vă mulțumesc frumos, datorită dumneavoastră eu mă mîndresc cu imaginea din oglindă și primesc mereu complimente.

2016-12-22_174252

contactform