+373 69034512

Hiperpigmentare poate apărea pe față și corp din diferite motive fiziologice, sub formă de pete pe față, pistrui. Tratamentul hiperpigmentării poate cuprinde diferite proceduri, însă din start trebuie să va convingeți că aceasta nu este generat de vreo afecțiune internă.

Din start trebuie să cunoști cum poți preveni apariția petelor sau pistruilor. Razele UV este al doilea după cel ereditar care poate genera acest fel de probleme. Dacă vei folosi produse cosmetice care conțin SPF factor, vei reduce cu 90% probabilitatea ca pete de pigmentație să evolueze pe tenul tău. SPF factor trebuie să fie minimum 20, anul împrejur, chiar și iarna razele UV oricum te afectează. Iar vara folosește minimum SPF 30.

Cum să scapi de pete de pigmentație?

1.Piling – în felul acesta are loc exfoliere stratului superior al epidermei. Acțiunea lui este destul de dură, de aceea pielea are nevoie de o regenerare mai îndelungată. O acțiune asemănătoare o are dermabraziunea – distrugerea celulelor în care se conține în exces melanina. Din păcate metoda dată nu se potrivește pentru oricine, mai ales posesorilor a unui ten sensibil, predispus spre alergii.

2. Cosmetic – este cel mai inofensiv, însă mai îndelungat după timp. Pe parcursul a 6 luni pete și pistruii vor dispărea pe 90%. După tratament și în timpul lui trebuie de folosit produse cosmetice care conțin SPF factor.

NOI RECOMANDĂM

SETUL Optimals Even Out

pete-oriflame-catalog-md

TEHNOLOGIA ANTIOXIDANTĂ PATENTATĂ LINGON 50:50™ DESCHIDE A NUANŢA TENULUI CU 90% STOPEAZĂ ŞI PREVINE APARIŢIA PETELOR PIGMENTARE

Compoziția bazată 80% pe ingrediente naturale

ELABORAT ÎN SUEDIA

SETUL ESTE COMPUS DIN:

CREMĂ DE ZI Optimals Even Out

catalog-oriflame-md-inregistrare-pete-pe-fata-1

Conține SPF 20

Previne formarea petelor pigmentare şi protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.

Se potrivește pentru orice tip de piele, de la 20 ani.

CREMĂ DE NOAPTE Optimals Even Out

catalog-oriflame-md-inregistrare-pete-pe-fata-2

Textură ușoară și hrănitoare, hidratează pielea

Se potrivește pentru orice tip de piele, de la 20 ani.

Aceste 2 produse trebuie utilizate doar împreună. Crema de zi are efect de protecție și mai puțin înălbire deoarece acționează razele UV. Crema de noapte înălbește profund pielea, hrănește și hidratează.

PĂRERILE CONSUMATORILOR

Maria Siminel, 25 ani, or. Chișinău

catalog-oriflame-md-inregistrare-pete-pe-fata-4

După naștere, pe fața mea au apărut mai multe pete de pigmentație. Am încercat multe produse, însă mare efect nu am observat. Într-o zi am dat de acest articol, am decis să încerc, mi sa potrivit, petele au dispărut, priviți poza. Cumătra mea are la fel problema dată, i-am recomandat și acum ea la fel trece acest curs de tratament.

Ana-Maria Donică, 29 ani, or. Bălți

catalog-oriflame-md-inregistrare-pete-pe-fata-3

Am fost la mare, nu m-am folosit cu cremă de protecție și după cum observați m-am ales cu pete pe toată fața. O prietenă apropiată mi-a recomandat acest set, ea este cosmetolog, eu l-am achiziționat îndată. Primul rezultat l-am văzut deja în cîteva săptămîni. Iar în 4 luni am obținut tenul pe care în vedeți pe foto. Am rămas impresionată de textura cremurilor foarte ușoară și o aromă fină. Vă recomand!

 

contactform