+373 69034512

În articolul dat vei afla un remediu eficient pentru ca să scapi de coșuri, rapid. Acnee acum reprezintă una din cele mai mari probleme dermatologice.

 

Acnee reprezintă sensibilitatea glandelor sebacee la hormoni din sînge, testosteron (bărbați) și estrogen (femei), ele produc sebum în exces.

 

Cum să scapi de acnee rapid?

 

Sebumul care se acumulează pe piele, favorizează dezvoltarea bacteriilor, apoi apar microbii ce duc la agravarea situației – apariția la puncte negre, abcese pe ten.

oriflame-catalog-i-nregisrare-acnee-cosuri-masca-md-2

Îngrijirea neeficientă a pielii feței duce în primul rînd la coșuri, apariția și înmulțirea lor.

Pentru a avea o piele perfectă trebuie de urmat o rutină zilnică din 3 pași dimineața și seara.

 

Extracte  organice din plante ajută la purificarea și curățirea tenului de acnee și contra puncte negre.

Uleiul arborelui de ceai este cel mai puternic antiseptic din natură, de 10 ori mai puternic ca alcoolul, însă nu provoacă arsuri pe piele.

 

Setul Love Nature conține extract organic de arbore de ceai, aceasta contribuie la obținerea rezultatului de 5 ori mai repede decît  întrebuințarea altor produse analoage.

 

Pasul 1. Curățirea pielii

Pentru a curăța porii de puncte negre și uniformiza nivelul secreției de sebum, folosim gel de față. Previne coșuri care apar pe ten problematic, fără să-l usuce.

oriflame-catalog-i-nregisrare-acnee-cosuri-gel-md-4

Pasul 2. Tonifiere

După curățirea feței, aplicăm pe un disc de vată puțin toner și îl aplicăm pe piele. Tonerul – strînge porii şi matifiază pielea. Pregăteşte tenul pentru aplicarea cremei pentru faţă.

oriflame-catalog-i-nregisrare-acnee-cosuri-toner-md-3
Pasul 3. Hidratare

Crema pentru făță se absoarbe rapid, conține ulei esenţial, are efect anti acnee, oferă hidratarea optimă. Poate fi folosită ca cremă de zi și noapte. De la 12 ani.

oriflame-catalog-i-nregisrare-acnee-cosuri-crema-md-5

Îngrijire suplimentară. Ulei esenețial arbore de ceai

Ulei natural din arbore de ceai, cu proprietăţi antibacteriene şi calmante. Contribuie la lecuirea acnee, purificarea pielii şi reducerea excesului de sebum. Se aplică pe zona iritată acolo unde coșuri încep să apară, pentru a reduce formarea lor, fără să usuce pielea.

oriflame-catalog-i-nregisrare-acnee-cosuri-ulei-md-6

Utilizînd aceste cosmetice ve-ți scăpa de acnee pe ten în 28 zile. Dece? Pielea se reînnoiește în acest răstimp și efectul este foarte vizibil, cu condiția urmăririi cu strictețe celor 3 Pași dimineața și seara.

 

contactform